Online Sportfogadás Prémium Kódok

Az online sportfogadások világa elérte a szolgáltatások és a versenyképesség egy új szintjét, a fogadók több lehetőség közül választhatnak. A szolgáltatók mindegyike megpróbálja kielégíteni a játékosok igényeit a versenyképes fogadási odds-okkal, különféle sportokat kínálnak, lehetőség van a mérkőzés előtti és az élő fogadásra is; a játékosok fogadhatnak a mérkőzés győztesére, de rendelkezésre állnak a kevésbé népszerű fogadási sorok is, amelyeket egyre több sportfogadó keres.

Internetes Sportfogadás. Élvezze sportfogadás legforradalmibb újítását a 21. században. A világ bármely sporteseményére fogadhat online, akár előre, akár élőben. Úgy gondolja, hogy képes megjósolni egy sportesemény végeredményét? – A sportfogadás várja Önt. Tekintse meg az itt lévő fogadóirodákat és regisztráljon a felsorolt prémium kódokkal, hogy garantált prémiumhoz juthasson. Válogatott fogadóirodák kínálják sportesemények és fogadások tömegét – semmi kétség, meg fogja találni az Önnek tetsző ajánlatot.

Az itt felsorolt szolgáltatók mindegyike Európában az MGA engedélyével működik.

Sportfogadási bónuszok összehasonlítása 2024

Az alábbiakban összehasonlítjuk a magyar szolgáltatók ajánlatait, a bónuszkódokat és más lehetőségeket:

Bónusz Kód
Unibet.com Unibet promóciós kód

Az összehasonlító táblázatban a sportfogadási szolgáltatók számos érdekes ajánlatát láthatjuk. Sokan közülük a nagy európai csoportokhoz tartoznak. Ez növeli a játékosok bizalmát, mivel a márka nemzetközi szinten is felismerhető.

Mire használhatóak a bónuszok és a promóciós kódok?

A magyar engedéllyel rendelkező szolgáltatók fogadási ajánlatait áttekintve láthatjuk, hogy a fogadók számos lehetőség közül választhatnak. A bónusz egy olyan marketing modell, amelyet sok szolgáltató használ, és amelyet az új regisztrált felhasználók igényelhetnek. Egyes szolgáltatók befizetési bónuszt adnak, amelyeket az első befizetésnél írnak jóvá, mások ingyenes fogadásokat kínálnak az első megkötött fogadás mellé. A bónuszkódok használatához szükség lehet a bónusz feloldására, erről további információkat az egyes ajánlatok feltételei között találunk.

Az egyes szolgáltatók weboldalán szereplő bónuszok értékét általában maximális szinten állapítják meg, és a befizetés/érték bizonyos százalékának felelnek meg. A tényleges százalékos arány szolgáltatónként eltérő, azért ajánlott minden bónusz általános feltételeinek áttekintése.

Néha ezek a részletek nagyon fontosak lehetnek, például az üdvözlő bónuszok esetében: a bónusz függ a befizetés minimális összegétől, az első befizetés fizetési módjától, a forgatási követelményektől és az időbeli korlátozásoktól.

Melyek az elérhető bónusz lehetőségek?

Befizetési bónusz

A befizetési bónuszt pénzbefizetés után kapja a játékos, megegyezik a befizetés bizonyos százalékával. Például: ha az ajánlatban az szerepel, hogy 100%-os befizetési bónusz jár 50 dollárig terjedően, ez azt jelenti, hogy maximum 50 dollárt írnak jóvá, azaz az első befizetés 100%-át. Tehát ha a befizetésünk 25 dollár, 25 dollár értékben kapunk bónuszt; ha 50 dollárt fizetünk be, a bónusz értéke 50 dollár lesz, azonban ha az első befizetés 100 dollár értékben történik, a bónusz értéke csak 50 dollár lesz, hiszen ez a befizetési bónusz maximális összege.

Befizetés nélküli bónusz

A szolgáltatók néha kínálnak befizetés nélküli bónuszokat, így a játékosok kipróbálhatják az adott oldalt. Ez egy érdekes lehetőség a tesztelésre, azonban az ilyen típusú bónuszok igénybevétele feltételekkel jár, amelyeket mindenképpen érdemes elolvasni és betartani az esetleges nyeremény kifizetése érdekében. A feltételek szolgáltatónként különbözőek, esetleg szükséges lehet a személyazonosság igazolása, a nyeremény kifizetése előtti befizetés, vagy eleget kell tenni bizonyos forgatási követelményeknek.

Ingyenes fogadási bónusz

Az igyenes fogadási bónusz fogadás mellé járhat. Az ingyenes fogadási bónusz összege az első megtett tét bizonyos százaléka. Például: egy 50%-os, maximum 50 dollár értékű ingyenes fogadási bónuszajánlat azt jelenti, hogy az oldalon megkötött első fogadás után a játékos maximum 50 dollár értékű ingyenes fogadási bónuszt kap, amely a megtett tét 50%-ának felel meg. Ha a játékos első fogadásának értéke 50 dollár, a bónusz értéke 25 dollár lesz, 100 dollár esetén a bónusz értéke 50 dollár, azonban ha az első tét értéke 200 dollár, a bónusz értéke csak 50 dollár lesz, hiszen ez a bónusz maximális összege. Az ingyenes fogadási bónuszok másik tét megtételére is felhasználhatóak, azonban nyertes fogadás esetén nem kerülnek visszaadásra. Az ilyen típusú ajánlatokról bővebben a szolgáltatók promóciós oldalain tájékozódhat.

Bónuszkódok

A bónuszkódok, vagy más néven promóciós kódok számokból vagy betűkből álló kódok, amelyeket a szolgáltató weboldalán lehet felhasználni egy bizonyos mezőben, így a kiválasztott bónusz aktiválódik. Bónuszkódok az új regisztrálók és a régi játékosok számára egyaránt elérhetőek, ha azok új befizetést indítanak. A promóciós kódok megtalálhatóak a szolgáltatók weboldalán, a bónuszok felhasználási feltételeiben, a regisztrált játékosok megkaphatják ezeket e-mailben is, közvetlenül a szolgáltatótól.

Fogadási követelmények

Minden bónusz felhasználáshoz valamilyen feltételt kell teljesíteni, a kifizetés csak a meghatározott feltételek teljesülés esetén lehetésges. Azt javasoljuk, hogy a bónusz igénylése előtt mindenképpen olvassa el figyelmesen a felhasználási feltételeket. A leggyakoribb feltételek közé tartozik a forgatási követelmény (a bónusz/befizetés összegét előre meghatározott számú alkalommal fel kell rakni), a minimum odd követelmény (a fogadás minimális odds-a, hogy az megfeleljen a forgatási feltételeknek), valamint a befizetési opció (befizetés a megadott lehetőségek egyikével).

Sportfogadás

A sportfogadás szerencsejáték-tevékenység különböző sportágak eseményeivel és azok lehetséges eredményeivel. A sportfogadók rengeteg sportág és esemény közül válogathatnak az online és hagyományos bukmékerek kínálataiból, azonban ezek közül is több sport kiemelkedik népszerűségével, melyek a fogadási forgalom legnagyobb részét generálják. Minél népszerűbb az adott sportág, annál több fogadási lehetőséget találunk az egyes eseményeknél. Ezért úgy gondoljuk, szükség van arra, hogy tisztázzuk az új fogadók számára ezek jelentését és lehetőségeit:

A fenti útmutatók néhány egyszerű lépést és tippet adnak a sportfogadáshoz, miközben megismerkednek vele. Az itt felsorolt sportfogadási bónuszokkal célunk, hogy segítsünk minden felhasználót, aki érdeklődik a sportfogadás iránt.

Az BONUSZKOD.com támogatja a felelős játékot. Játsszon felelősséggel!