⚽ Kézilabda Fogadási Tippek ma

A kézilabda egy olyan csapatsport, amely a világ 190 országában jelen van. Ez a sportág elsősorban az európai nemzetek körében népszerű, a férfi világbajnokságokon 1938. óra egy alkalom kivételével minden érmet az európai országok nyertek. A nemzeti és az olyan nemzetközi bajnokságok is követhetők, mint az EHF-Európa-liga. Sok európai országban a kézilabda az egyik legnépszerűbb csapatsport, a második vagy a harmadik helyen áll. A kézilabda-mérkőzésekre fogadni kívánó játékosoknak azt javasoljuk, hogy a kézilabda-mérkőzés lehetséges eredményének megállapítása érdekében ellenőrizzék a játékstatisztikákat és a korábbi eredményeket. A BONUSCODE.EXPERT a kézilabda-mérkőzésekre vonatkozó tippeket és előrejelzéseket kínál; az adatok a legjobb kézilabdás weboldal, a HandballStats247 által biztosított statisztikák alapján kerülnek összeállításra. A mai mérkőzésekre vonatkozó 1X2 fogadási előrejelzéseket az alábbiakban láthatja.

Fogadási Tippek Ázsiai Játékok Nők (Ázsia)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
06:00India W vs Japan W
08:00Uzbekistan W vs South Korea W
10:00Hong Kong W vs China W
Fogadási Tippek Ázsiai Játékok (Ázsia)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
04:00Kuwait vs Thailand
04:00South Korea vs Hong Kong
06:00Uzbekistan vs Kazakhstan
08:00Mongolia vs Saudi Arabia
10:00Japan vs Iran
Fogadási Tippek Szuperliga (Észak-Macedónia)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
16:00Multi Esens vs Butel Skopje
Fogadási Tippek Olis Deild Nők (Izland)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
19:00IBV W vs Afturelding W
Fogadási Tippek Szuperliga (Lengyelország)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
16:00Zabrze vs Zaglebie
Fogadási Tippek 2. Bundesliga (Németország)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
17:30Bietigheim-Metterzimmern vs Nordhorn-Lingen
Fogadási Tippek Bundesliga (Németország)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
17:00Stuttgart vs Gummersbach
Fogadási Tippek Szuperliga (Oroszország)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
16:00Krasnodar vs Stavropol
Fogadási Tippek Szuperliga (Szerbia)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
15:30Crvena zvezda vs Pancevo
Fogadási Tippek 1.A DRL Nők (Szlovénia)
IdőKézilabda MérkőzésFogadási Tippek
17:00Krim W vs Casino Izola W

Az adott nap kézilabda-mérkőzéseire vonatkozó fogadási tippeket a HandballStats247 oldallal együttműködve biztosítjuk. Ezek ingyenes sportfogadási előrejelzések, amelyek eredményét sem mi, sem pedig az adatszolgáltató nem garantálja. A játékosnak tisztában kell lennie azzal, hogy az ilyen típusú előrejelzések használatával történő fogadás szerencsejátéknak minősül, amely bizonyos kockázatokkal jár. A BONUSCODE.EXPERT azt tanácsolja a játékosoknak, hogy a fogadások megkötése előtt készítsék el a saját elemzésüket. A fenti fogadási tippek használata egyedi fogadások esetében ajánlott. A több fogadás egy szelvényen történő kombinálásával megnő a tét elvesztésének kockázata.

A kézilabda-mérkőzésekre vonatkozó fenti előrejelzések a legnépszerűbb kézilabda-fogadási lehetőséget tartalmazzák, amely az 1X2 opció (győzelem-döntetlen-győzelem vagy a mérkőzés győztese). Ennek célja annak megtippelése, hogy a mérkőzést a hazai csapat vagy a vendégcsapat nyeri meg, vagy az eredmény döntetlen lesz. Az 1X2 fogadási lehetőség mellett olyan népszerű kézilabda-fogadási előrejelzéseket is kínálunk, mint az ázsiai hendikep, a felett/alatt vagy az első félidőre vonatkozó fogadások.

Hol lehet kézilabda-mérkőzésekre fogadni?

A kézilabdára történő fogadás iránt érdeklődő játékosok számos fogadóiroda (amelyek lehetnek online vagy hagyományos fogadóirodák) ajánlatai közül választhatnak. Az elérhető ajánlatok tekintetében az online fogadóirodák jobbak; a hagyományos fogadóirodáknál több kézilabda-fogadási lehetőséget kínálnak, a hagyományos irodáknál a játékosok főként 1X2 és felett/alatt fogadásokat köthetnek. A számos fogadási lehetőségen túl az online fogadóirodák sok más előnnyel is rendelkeznek; 0-24 órás hozzáférhetőséget biztosítanak, a fogadók laptop vagy okostelefon használatával is használhatják a felületet, jobb fogadási szorzókat kínálnak, valamint üdvözlőbónuszokkal és ingyenes fogadási ajánlatokat tartalmazó promóciókkal is várják a játékosokat. Az online márka kiválasztásakor a játékosoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy az adott fogadóiroda milyen típusú engedéllyel rendelkezik. Sok országban az a szabály, hogy a fogadási szolgáltatóknak helyi engedéllyel kell rendelkezniük; ez a játékosok számára is előnyt jelent, mert az irodák csak tisztességes szabályokat alkalmazhatnak. Ezért a megfelelő online fogadóiroda kiválasztásakor a helyi szabályozás nagyon fontos tényező; így azt javasoljuk, hogy a legálisan működő online fogadási szolgáltatók listájának összeállításához tekintse meg az országában rendelkezésre álló sportfogadási lehetőségeket.