Online Póker Prémium Kódok

Az online póker népszerűsége a világon mindenhol ingadozik. Olyan játékok közül választhatunk, A Texas Hold’em új szintre emelte a póker működésének, a képességeknek, a blöffölésnek a matematikai valószínűségnek és az esélyeknek a megértését. Habár a pókerjátékok között a Texas Hold’em a legnépszerűbb, a játékosok olyan játékok közül is válaszhatnak, mint a 5 Card Poker, a 7 Card Stud, vagy a Hi Lo Poker.

Pókerezzen az Interneten. Pókerezhet bármikor, akár éjjel, akár nappal a világ, bárkivel a világ bármely részén, képzeletbeli vagy valódi pénzben is. A póker bármely változatát játszhatja a Texas Hold’em-től az Omahán és 7 card Stud-on át a Card Draw-ig.

Szeret pókerezni?

Tekintse meg az alábbi póker termeket és regisztráljon a felsorolt prémium kódokkal, hogy garantált készpénz prémiumhoz jusson. A válogatott póker termekben mindent megtalál, amit keres: Texas Hold’em, Omaha Hi/Lo, Omaha Póker, 7 Card Stud Póker, 7 Card Stud Hi/Lo.

Az itt felsorolt póker szolgáltatók mindegyike Európában az MGA engedélyével működik.

Póker bónuszok összehasonlítása 2024

Az alábbiakban összehasonlítjuk a magyar szolgáltatók ajánlatait, a bónuszkódokat és más lehetőségeket:

Bónusz Kód
Unibet.com Unibet Poker promóciós kód

A játékosok számos online póker szolgáltató közül választhatnak. Annak ellenére, hogy közülük néhány nagyobb nemzetközi vállalatokhoz tartozik, a játék feltételeinek és a játékos pénzalapjának tekintetében vannak bizonyos különbségek. Például: a magyarországi játékosok játszhatnak más európai vagy a világ bármely pontjáról játszó felhasználókkal, amennyiben a pénzalap az országok között megosztásra kerül.

Mire használhatóak a bónuszok és a promóciós kódok?

A európai engedéllyel rendelkező szolgáltatók póker ajánlatait áttekintve láthatjuk, hogy a játékosok számos lehetőség közül választhatnak. A bónusz remek ösztönző, amelyet a játékosok a regisztráció alkalmával igényelhetnek. Néhány póker szolgáltató befizetési bónuszokat kínál, amelyek az első befizetés összegével megegyező bónuszok, mások befizetéshez nem kötött bónuszokat vagy bajnokság jegyet adnak a játékosoknak.

A póker szolgáltatók oldalán szereplő, az új játékosok számára kínált bónuszok értéke az ajánlatban szereplő bónuszok maximális értéke, amely a befizetett összeg bizonyos százaléka. Az érték minden póker szolgáltató esetén változik, érdemes elolvasni az egyes bónuszokra vonatkozó feltételeket.

Ezek a részletek fontosak, mivel az egyes regisztrációs csomagokhoz eltérő követelmények tartoznak, amelyek a minimum befizetésre, az első befizetés módjára, a forgatási követelményekre és az időbeli korlátozásra vonatkoznak.

Melyek az elérhető bónusz lehetőségek?

Befizetési bónusz

A befizetési bónuszt a játékos pénzbefizetés után kaphatja meg. A legtöbb alkalommal a befizetési bónusz értéke a befizetett összeg bizonyos százaléka, amelynek van egy maximális értéke. Például: a 100%-os, maximum 100 dollár értékű bónusz azt jelenti, hogy 100 dollár értékű befizetés szükséges a maximális bónusz igényléséhez, így a játékos 100 dollárt kap a befizetés után. Ha az első befizetés összege ezt meghaladja, a bónusz összege nem lesz nagyobb. Ha a befizetés összege alacsonyabb, a bónusz értéke az adott összegnek megfelelő lesz.

Befizetés nélküli bónusz

A befizetés nélküli bónuszhoz a játékosnak nem kell befizetnie a számlájára. Habár ez a póker szolgáltatók oldalain egyre ritkább, néha ők is kínálnak ilyen bónuszokat, ez a játékosok számára vonzó lehet. A befizetés nélküli bónuszok értéke általában 5-10 dollár, de ez nagyban függ az adott pókerszoba stratégiájától. A befizetés nélküli bónusz kifizetésére nincs lehetőség, ezt csak pókerjátékban lehet felhasználni, vagy póker bajnokság jegyet lehet rajta váltani.

Bajnokság jegy

A bajnokság jegy vagy token a pókerben elérhető egyéb bónusz. Készpénzes bónusz helyett a játékos jegyet kap egy különleges játékra vagy bajnokságra. Ez a bónusz egyszerű formája, azonban a jegyet nem lehet eladni, de a játékos a játékban szerzett nyereményét megtarthatja. A bajnokság jegyek lehetnek befizetéshez kötöttek, de bizonyos szolgáltatók befizetés nélkül is kínálják ezeket. A részleteket érdemes elolvasni a póker szolgáltató weboldalán.

Bónuszkódok

A bónuszkódok, vagy más néven promóciós kódok számokból vagy betűkből álló kódok, amelyeket a szolgáltató weboldalán lehet felhasználni egy bizonyos mezőben, így a kiválasztott bónusz aktiválódik. Bónuszkódok az új regisztrálók és a régi játékosok számára egyaránt elérhetőek, ha azok új befizetést indítanak. A promóciós kódok megtalálhatóak a szolgáltatók weboldalán, a bónuszok felhasználási feltételeiben, a regisztrált játékosok megkaphatják ezeket e-mailben is, közvetlenül a szolgáltatótól.

Átjátszási követelmények

Nem kétséges, hogy az adott bónuszhoz tartozó követelményeket a kifizetés előtt minden játékosnak teljesítenie kell. A póker bónuszok egyik sajátossága az, hogy gyakran részletekben kerülnek feloldásra, nem pedig egyszerre, amikor a befizetés megtörténik. A bónusz összege akkor fog növekedni, amikor a játékos pókerezik vagy befizet valamilyen nevezési díjat. A leggyakoribb feltételek közé tartozik a forgatási követelmény (bizonyos számú játékot játszani vagy bizonyos összegű nevezési díjat fizetni), a játék kiválsztásának követelménye (átjátszás a kiválasztott játékokon), valamint a befizetési opció (befizetés a megadott lehetőségek egyikével).

Az BONUSZKOD.com támogatja a felelős játékot. Játsszon felelősséggel!