Az Bet365 bónuszkód számlanyitási ajánlatot ad, amikor regisztrál a sportfogadási szekcióban (18+, ÁSZF vonatkozik). Tekintse meg az alábbi részleteket az Bet365nél december 2023 elérhető fogadási kódokról és bónuszokról.

Ha úgy döntött, hogy regisztrál a Bet365 és már a regisztrációs képernyőn van, használja a következő bónusz kódokat:

 

Bet365 Bónusz Kód 2023

Bet365 promóciós kód

🇭🇺 Bónusz Kód - december 2023 ✅

Általános Szerződési Feltételek érvényesek. 18+. A NEXT365 bónusz kód a regisztráció során használható, de az ajánlat összegét semmilyen módon nem változtatja meg.

Bet365 promóciós kód

🇭🇺 Bónusz Kód - december 2023 ✅

Általános Szerződési Feltételek érvényesek. 18+. A NEXT365 bónusz kód a regisztráció során használható, de az ajánlat összegét semmilyen módon nem változtatja meg.

Bet365 bónuszok Magyarországon

TermékBónusz
Bet365 SportfogadásAkár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek
A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. 18+. F&F. 18+.
Bet365 Kaszinó30000 Ft
F&F. 18+.
Bet365 PókerÜdvözlő csomag akár 365€ értékben bónusz
A 365€ bónuszt részletekben válthatja ki, amelyhez F&F. 18+.

Bet365 Befizetéshez nem Kötött Bónusz

✅ Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek*
A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. 18+. F&F. 18+

Részletek*

Bet365 Befizetési Bónusz

❌ befizetési bónusz*
F&F. 18+

Részletek*

Hogyan használhatja fel a prémium kódot?

Keresse fel a Bet365-t és kattintson a Register Now (Regisztráció) gombra. Amikor megjelenik a regisztrációs ablak, az alábbi képen látható módon használja fel a Bet365 promóciós kód:

bet365 bonusz kod

Bet365 Sportfogadás

Bet365 Gyors keresést végeztem a Bet365-tel kapcsolatban, és megállapítottam, hogy a szolgáltató a felhasználók körében igen népszerű. Le is teszteltem, az ügyfélszolgálat gyorsasága nagyon tetszett. Mivel új számlát nyitottam, keresztül kellett mennem az ellenőrzési folyamaton: ez teljesen normális és minden szolgáltatónál bevett gyakorlat, ugyanis ezzel győződnek meg arról, hogy az ügyfél megfelelő-e, természetesen az átvilágítási eljárásokra vonatkozó szabályok betartása mellett. A folyamatot nem szabad halogatni, miután az ellenőrzés megtörtént, a legtöbb korlátozás megszűnik, a játékos szabadon befizethet és kérheti a nyeremény kifizetését.

A Bet365 teljes sportfogadási kínálattal rendelkezik, 30 különböző szekciót számoltam össze, amelyekben a világ legnagyobb és kisebb sporteseményei is benne vannak. A főbb sportágak a következők: labdarúgás, tenisz, kosárlabda, motorsport, kerékpár, baseball, golf, rögbi, jégkorong és kézilabda. Az alábbi Bet365 bónuszkódokkal az új felhasználók fogadási jóváírást igényelhetnek, amelyekkel a felsorolt sportok bármelyikére fogadhatnak.

A Bet365 élő fogadási platformját hasonlóan könnyen kezelhetőnek találtam, a tájékozódás és a kívánt fogadási piac kiválasztása nagyon egyszerű. Amikor mobiltelefonon léptem be a Bet365 számlámra, meglepődtem azon, hogy az alkalmazás letöltése nélkül is könnyen hozzáférhettem és böngészhettem a Bet365 kínálatában, mivel az oldalt a kis képernyős eszközökre is optimalizálták.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fenti ajánlatok a magyarországi felhasználóknak szólnak. Ha nem Magyarországon él, nézze meg a Bet365 által az európai és a nemzetközi felhasználók számára kínált bónuszkódok listáját. A Bet365-nél nincsenek befizetéshez nem kötött bónuszok. A Bet365 bónuszai december 2023 és január 2024 érvényesek – ✅ bet365 bónuszkódok, 20,000 Ft sportfogadási bónusz, ⚽ labdarúgás élő közvetítés.

Sportfogadás december 2023
Közeledik az év vége, azonban a különböző labdarúgó ligák mérkőzései remek szórakozást jelentenek. Az angol Premier League és a spanyol Primera Division csak kettő a főbb bajnokságokból, amelyek meccseit 2023 decemberében nézhetjük. Néhány csoportkörös mérkőzést az UEFA-bajnokok ligájában és az Európa-ligában is játszanak. Ebben az időszakban kevesebb a mérkőzés, azonban a következő év a labdarúgásban és a teniszben is egyaránt mozgalmasnak ígérkezik.

Bet365 Kaszinó

A Bet365 Casino több mint 150 különféle kaszinó játékot kínál felhasználóinak, mind flash, mind pedig letölthető változatban. A kártya és asztali játékoktól kezdve a nyerőgépekig és élő osztós játékokig, itt mindenki megtalálja a kedvére való játékot.

Unibet Poker

A bet365 Poker átlagosan 20 000 online játékossal rendelkezik mind a bajnokságokon, mind a készpénzes játékokban. Megbízható pénzügyi hátterével és havonta garantál $1 milliós összdíjazású bajnokságával a bet365 Poker mindenki számára nagyszerű hely a játékhoz.

Az BONUSZKOD.com és a Bet365 stratégiai partnerként a legjobb ajánlatokat és hitelesített prémium kódokat biztosítanak az Ön számára.

Miért használjam ezeket a prémium kódokat?

Ezek a prémium kódok garantálják Önnek, hogy megkapja a prémiumot:

 • ezeket a prémium kódokat a Bet365 hitelesítette
 • ezek a prémium kódok soha nem járnak le
 • ezek a prémium kódok garantáltan biztosítják az extra prémiumot a bet365-nál
 • ezeket a prémium kódokat rendszeresen ellenőrizzük, hogy meggyőződjünk működésükről
 • ezeket a prémium kódokat nap mint nap használják az új játékosok a regisztrációhoz és mindannyian megkapják a prémiumot

Ha a prémium igénybe vétele során bármilyen problémája adódna, kérjük lépjen kapcsolatba a Bet365 Ügyfélszolgálatával, vagy velünk és mi a lehető legrövidebb idő alatt megoldjuk az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

Bet365 sportfogadási piacok

A Bet365-nél minden olyan fogadási lehetőség megtalálható, amelyet a felhasználó egy fogadóirodától elvárhat. Ez magában foglalja az 1X2, a hendikep, a felett/alatt, a gólok száma és a pontos végeredmény opciót, valamint a többi népszerű lehetőséget is szinte bármilyen sportágban. Ami extra, az a scorecast piac, ahol a játékos egy mérkőzésen belül két fogadást kombinálhat egyben: az első gólszerzőt és a pontos végeredményt tippelheti meg. Ez egy olyan piac, amellyel csak kevés fogadóirodánál találkozhatunk.

A Bet365 az alábbi mérkőzés előtti és élő sportfogadásokat kínálja:

 • labdarúgás (természetesen teljes lefedettséggel Magyarország felhasználói számára az összes magas és alacsonyabb szintű bajnokság és kupa mérkőzéseivel, valamint az összes nemzetközi verseny)
 • Tenisz
 • Kosárlabda
 • Amerikai futball
 • Baseboll
 • Jégkorong
 • Golf
 • Box/MMA
 • Kerékpár
 • E-sportok
 • Motorsportok (Forma 1, motorversenyek, Nascar, Supercars)
 • Politika
 • Pool
 • Ligarögbi
 • Uniós rögbi
 • Asztalitenisz
 • Virtuális sportok
 • Röplabda
 • Strandröplabda
 • Kézilabda
 • Netball
 • Vízilabda
 • ..és még sok más

Bet365 új számla ajánlat Magyarország

Csak új felhasználók számára elérhető: akár Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek értékű fogadási kredit a Bet365-nél. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. 18+.. F&F. Csak 18 éven felülieknek. A Bet365 oldalán felhasználható promóciós kódokról további információt az új ügyfeleknek szóló regisztrációs kódnál talál.

Új Bet365 promóciós kód 2023

A Bet365 2023-as promóciós kódja: NEXT365. A NEXT365 bónusz kód a regisztráció során használható, de az ajánlat összegét semmilyen módon nem változtatja meg. Az új ügyfelek ezt a kódot használhatják a Bet365 számlájuk megnyitásakor. A bónuszkód a magyar felhasználóknak szól, de sikeresen használhatják olyan országok játékosai is, ahonnan a Bet365 fogad regisztrációkat. A Magyarországon élő felhasználóknak szóló bónuszokat a fentiekben részletezzük. A regisztrációs űrlapon használható itt feltüntetett regisztrációs/promóciós kód és a Bet365 játékosszámlán található Tagok/Bónuszok részben szereplő Ajánlat kód között különbség van. Az ajánlat kód egyedi, amelyet a Bet365 e-mailben, a promóció részleteivel és feltételeivel együtt küld el a játékosnak.

Bet365 promóciók

Livestreaming

Bet365 bónuszkód GYIK

Mi az a Bet365 bónuszkód?

Ha azt szeretné tudni, hogy mi az a Bet365 bónuszkód, a válasz egyszerű: a Bet365 promóciós kódja a NEXT365, amely az új számla regisztrációja során a megfelelő, azaz a „bónuszkód” mezőben használható. A kód a sportfogadási, a kaszinó, a póker, a bingó, a játék, valamint a pénzügyi szolgáltatások oldalon történő regisztráció alkalmával használható fel.

A Bet365 bónuszkódot több számlán is használhatom?

Míg ugyanazt a Bet365 promóciós kódot naponta sok felhasználó használja, egy játékos nem nyithat egynél több számlát, függetlenül attól, hogy a kódot használja-e vagy sem. Az új számlához tartozó bónusz részleteit a fentiekben olvashatja.

A bónuszkód használata módosítja a bónuszra vonatkozó felhasználási feltételeket?

Nem. A Bet365 promóciós kód használatával a promóciós ajánlat és a felhasználási feltételek nem módosulnak.

A bónuszkód érvényes 2023-ban?

Igen, a bónuszkód 2023-ban és 2024-ben is felhasználható. A kód érvényességi ideje hosszú, így nem kell máshol regisztrációs kódokat keresnie.